Wednesday, October 10, 2007

Rau Củ Luộc

Steamed Vegetable Platter


I actually boil them, not steam, but we've never wasted the stock so I guess that the way of getting back all the nutrients lost from boling.
Use any vegetable you have in the fridge.
There are many types of dipping sauce, I use Egg York Dipping Sauce this time.

2 comments:

TTNH said...

Chị ơi, su hay bí ngòi luộc, chấm với muối mè ngon lắm đó chị. Ngoài ra, măng luộc chấm muối mè là đặc sản của Ba Vì, Hoà Bình (fía Bắc) á..Bữa nào chị thử đổi vị xem.

kiki said...

Ca?m o+n TTNH nha, ho^m na`o chi. se~ thu+?. Chi. bie^'t Ba Vi`, Hoa` Bi`nh o+? dda^u ma` (o+? trong tho+ Quang Du~ng :)) Chi. co' le^n Mai Cha^u cho+i ma^'y nga`y ma^'y na(m tru+o+'c nhu+ng kho^ng ddu+o+.c ai dda~i ma(ng luo^.c cha^'m muo^'i me` ca? :(